A wind turbine in the distance
PROJEKTUTVECKLARE I PITEÅ
PUBLISHED 27/02/2019

Här har du chansen att vara med och forma framtidens förnybara elproduktion. Du blir en viktig del i utmaningen att ställa om Sveriges energisystem till förnybart.

Arbetsbeskrivning
Du kommer utveckla projekt eller delprojekt på Svevinds miljö- och tillståndsavdelning fram till färdiga tillståndshandlingar/koncessionshandlingar tillsammans med kollegor internt samt externa konsulter. En viktig del i rollen är att framställa kartor och använda GIS som analysverktyg. Du kommer även arbeta tillsammans med vår byggavdelning med projektering och optimering av detaljutformningen inför byggstart. Det innebär att tjänsten kommer omfatta såväl kontors- som fältarbete.

Kvalifikationer
Vi ser att du har Högskola eller Universitetsutbildning alternativt liknande eftergymnasial utbildning inom fysisk planering och samhällsplanering. Vi är intresserade av både nyexaminerade och de som har arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du arbetat med miljö- och tillståndsfrågor tidigare, även erfarenhet och kunskap i GIS är meriterande.

Du har god förmåga att formulera, analysera och presentera lösningar, muntligt, skriftlig och visuellt. Vi söker dig som är noggrann och har ett systematiskt arbetssätt. Engagemang och ditt driv blir viktiga egenskaper. Du trivs både med självständigt arbete kombinerat med teamwork. Svenska och engelska talar du bra i både tal och skrift. Körkort är ett krav för tjänsten.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om oss
Svevind är ett privatägt företag inom vindkraftbranschen med säte i norra Sverige. Svevind planerar, utvecklar, säljer och driver landbaserade vindkraftsprojekt. Svevinds största projekt är beläget i Markbygden i Piteå kommun och har förutsättning att bli den största vindkraftparken i Europa och kanske i världen med upp till 1101 st vindkraftverk. Den samlade produktionen av hela vindkraftsparken väntas bli upp till 12 TWh, vilket motsvarar 8 % av Sveriges elkonsumtion. Läs mer om Svevind på www.svevind.se

Sista ansökningsdag: 2019-03-12, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Vid frågor om tjänsten eller själva ansökningsprocessen vänligen kontakta Rekryteringskonsult Daniel Kalén, 076-851 42 48, daniel.kalen@randstad.se

Klicka här för att komma till ansökan. 

Positions 1
Position Type Full Time
Apply Before 12/03/2019